KORTIT SHOPISSA

Shoppiin tuli tänään kahdeksan tuotetta lisää. Nimittäin onnittelukortit. Joku tarkkasilmäinen voi miettiä, että hetkinen olenkohan nähnyt nämä jossain..? Kyllä, nimittäin nämä ovat minun ihan alkutuotantoa. Näitä on myyty pienessä kesäkahvilassa ja laitoin nyt loput shoppiin.

Ja hei, 2 x ilo:n facebook sivuilla on myös arvonta, jossa voit voittaa yhden kahdeksan kappaleen korttisetin. Kipaiskaahan osallistumaan jos mielitte saada mahdollisuuden voittaa kortit itsellenne!

Ja arvatkaas kuinka minulla sormet syyhyävät lähteä rakentamaan uutta korttimallistoa? Minä olen sitä mieltä, että kaupoista on niin vaikea löytää mieluisia kortteja. Jos puhutaan nyt ihan esimerkiksi perus kaste-, hää-, kihla-, rippi- ja syntymäpäiväkorteista.  Tämä voi olla ehkä vain minun ongelma, mutta kaipaisin erityisesti noihin perinteisiin juhliin modernimpaa korttia mukaan vietäväksi. Mitä mieltä te olette? Missä teidän mielestänne on suurin aukko korttirintamalla? Vai onko missään? Kertokaahan mihin tilanteisiin teillä on hankalin löytää sopivaa ja kaunista korttia?

1 thought on “KORTIT SHOPISSA

  1. Kuinka vaikea löytää ikääntyvälle, nuorekkaalle juhlijalle korttia, missä ei olisi kultaisia numeroita 🙁
    Olisiko ideaa kortti, mistä kuvastuisi harrastus ESIm. Kalastus, metsästys, golfaus jne tai jotain kaunista luonnosta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.