SOMIAT SYNTTÄRIT

Viime viikon lauantai oli iso päivä meille. Saimme pojat yli viikoksi tänne hiihtolomalle, mikä on tässä elämäntilanteessa harvinaista herkkua. Lisäksi nuorempi pojista oli täyttänyt pari viikkoa aikasemmin vuosia, joten tottahan toki me päädyttiin pitämään myös juhlat Helsingin kodissa.

Poikien saapuessa perjantai-iltana, ei minun lahjan piilotukset olleetkaan mennyt nappiin. Sillä aikaa kun riisuin takkiani, oli lahjat jo avattuina lattialla. Yhdessä sovittu ja tarkoitus kun oli avata ne vasta seuraavana päivänä kun vieraat saapuivat. No eipä sitä silmien loistetta ja onnen kiljahduksia voinut kun hyvillä mielin katsoa, toruminen ei käynyt mieliessäkään.

Jännittävän yhden yön jälkeen oli sitten juhlapäivä. Aamulla pojat pääsivät ihmettelemään yön aikana kattoon ripustettuja juhlakoristeita. Kovasti mietitytti, oliko Jenni oikeasti saanut ne itse teipattua, eikö isi auttanut ollenkaan.. ;D

Juhlien teema väriksi valikoitui musta ja kultainen, ei mitenkään tarkoituksellisesti. Ehkä nuo upeat katosta roikkuvat koristeet * viimeisteli värimaailman sitten loppuun asti. Nuo musta pompomit kultaisella nauhalla oli kerta kaikkiaan upean näköiset tuossa pöydän yllä. Ja kultainen viiri toi mukavaa rentoutta, rikkoi kokonaisuutta! Tykästyin noihin kovasti ja pakkasin tarkasti talteen seuraavia juhlia varten.

Koska minulla ei löydy valkoisten astioiden lisäksi oikeastaan juuri mitään muuta väriä, päätin hieman huijata. Vuorasin lähes kaikki tarjoilukulhot mustalla, paksulla lautasliinalla, jotta juhlapöytä näyttäsi yhteinäiseltä. Leikoin lautasliinoista tarkoituksella vähän liian isoja, että ne rönsyilisi reunojen yli. Liina olivat tosi isoja, ja ne löytyivät tuolta laatikon pohjalta.

Juhlien teema jatkui aina tarjoiluvälineisiin asti. Servetit* olivat mustakultaiset, kultaiset pillit* ja mustakultaiset kertakäyttöastiat* sekä välineet*. Kuinka paljon helpotusta tuokaan kertakäyttöastiat juhliin? Ja tänä päivänä kun niitä on saatavilla vielä niin upean näköisenä, ettei niitä malttais laittaa roskiin käytönjälkeen. Tekisi mieli tiskata ja laittaa kaappiin odottamaan seuraavia juhlia 😀 Aion kyllä ehdottomasti jatkossakin käyttöö jotain vähintäänkin yhtä upeita kertiksiä tulevissa juhlissa.

Leipurihommissa jaksoin olla reippaana, valmistin pojalle kindermunakakun, jota hän oli niin kovasti kinder-fanina toivonut! Lisäksi tein kaveri vähän raikkaamman version heelmäpavlovan vakioreseptini mukaisesti. Suolaiselle puolelle väänsin vielä uudenlaisen kokeilun pastasalaatista, joka toimi kyllä täydellisesti! Muutan annoin itselleni luvan ostaa kaupasta loput. Ja loppujen lopuksi, lasten synttäreillähän nuo karkit, sipsit ja keksit olivat kaikista suosituimpia.

 

Ja juhlat olivat me nes tys. Vieraita kävi useita kymmeneitä ja melua ja melkskettä riitti. Vaikka juhlista tulikin mielestäni erittäin kauniit, oli silti paras lahja nähdä nuo mussukat leikkimässä lattioilla, pomppimassa sängyissä, vilttien alla kummituksina ja uusien poniautojen kaahamassa ympäri asuntoa. Välillä tilat kävivät aavistukset ahtaiksi, mutta tunnelma pysyi katossa koko ajan! Päivä oli varmasti jokaiselle lapselle todella tärkeä.

*Merkityt koristeet on saatu Somiana.fi kautta bloginäkyvyyttä vastaan.

PS! Minun instagramissani 2xilo on arvonta Somiana.fi verkkokauppaan lahjakortti vielä lauantaihin saakka! Käyhän osallistumassa jos on juhlia tiedossa.

2 thoughts on “SOMIAT SYNTTÄRIT

  1. Ois jospa oisin saanut olla muukaanaa! Ihanat koristelut,herkut ja kaikki ❤️

    1. Oisittepa <3 Ottakaapa juna tänne joku vklp <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.